Забравена парола Регистрация Бележник




Важно! Тази обява е изтекла.

Пречиствателни станции BIO CLEANER от HG & Sons

Всички обяви


Промотирай обявата Видео

Категория:
Тип на обявата:
Вид на услугата:

Фирма Ейч Джи Енд Сонс е българска фирма, която предлага най-сполучливите и търсени локални пречиствателни станции в цяла Европа. Това са модулни индивидуални пречиствателни станции, които са доказали своята ефективност и качество през последните 16 години и на нашите географски ширини и климат. Производител на тези пречиствателни съоръжения е световно известната чешка фирма Енви пур, която е с традиции в производството на пречиствателни станции с биологично пречистване. Нейните продукти са патентовани, а технологията BIO Cleaner вече е най-търсената и призната като най-ефективна в цял свят.
Локалните пречиствателни станции навлизат все повече в съвременното строителство поради своята рационалност. Европейски производители като фирма Енви пур работят непрекъснато за усъвършенстването на своите технологии на пречистване и малките индивидуални пречиствателни станции стават все по-модерни . При пречиствателните станции, които ви предлагаме не се добавят никакви бактерии и не се натрупва излишна утайка, което е характерно за повечето съоръжения, които се предлагат на пазара. Технология BIO Cleaner е усъвършенствана технология за пречистване на битови отпадни води, в която участват само аеробни микроорганизми, част от нормалната човешка флора. Това са неболестотворни бактерии, които по естествен път се отделят от човешкото тяло и при определени условия в пречиствателната станция се размножават. Хранейки се с различните субстанции, съдържащи се във водата, те дефакто я пречистват. Учените и технолозите на чешката фирма Енви пур са успяли да включат в процеса на пречистване най-устойчивите и продуктивни микроорганизми в процеса, за да се постигне максимално ниво на чистота на водата, която преминава през пречиствателните станции BIO Cleaner.
За повече информация относно технологията и ценова оферта, посетете сайта на официалния представител  за България: http://hg-sons.com


Подобни обяви
Ремонт на покриви, ...
Строителна фирма Рус–Булстрой ...
Договаряне
Ремонт на покриви, ...
Строителна фирма Рус–Булстрой ...
Договаряне
Кърти Чисти Извозв...
КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАД...
120 лв.